Välkommen till föreningens kalendarium! Här berättar vi vad som är på gång i föreningen och i butiken, och listan över aktiviteter uppdateras löpande. Vissa evenemang kräver att man är medlem, bli det här: Bli Medlem.

Samarrangemang Hemslöjden i Stockholm:
Stockholms Läns Hemslöjdsförening och Föreningen för Svensk Hemslöjd fortsätter sitt samarbete med Världskulturmuseerna.  

webb_vadmal2Vi startar hemslöjdshösten med att fira Hemslöjdens dygn tillsammans – varmt välkommen till Svensk Hemslöjd fredag 1 september på en Slöjd After Work! 

Vi ses 18.00 – 20.00, ta gärna med slöjdande i form av eget handarbete eller var mer och sy i ull. Butiken dukar upp med inspiration till handgjort skapande, så som färgglad vadmal, band, pärlor och garner.

Under kvällen får vi också lyssna på ett föredrag av Lillemor Larsson-Haga som ställer och besvarar frågan Varför vadmal? Lillemor Larsson-Haga är mångårig medarbetare på Skansen där hon bland annat jobbat vid vadmalsstampen, och är också styrelseledamot i Stockholms läns hemslöjdsförening.

Ingen föranmälan.  Kanske blir det utgång med fortsatt slöjdande på lokal efteråt? Vi ses i butiken på Norrlandsgatan 20! 

Vill du tipsa oss eller höra av dig? Mejla oss! info@svenskhemslojd.org

Kontakta oss:

Tack för ditt mail. Vi svarar så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt