SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM HOS OSS!

medlemskampanj

 För 275 kronor ger du din vän en julklapp som räcker året om! Låt 2018 gå i hemslöjdens tecken – medlemskapet i Föreningen för Svensk Hemslöjd ger tillgång till unika och rabatterade slöjdevent liksom en bra rabatt i vår butik på Norrlandsgatan. Unna också dig själv ett medlemskap så ni tillsammans kan lära er nya saker och skapa gemensamma minnen för 2018.

Föreningen för Svensk Hemslöjd grundades för snart 120 år sedan – vi samlar Slöjdsverige och utvecklar kulturarvet. Vi gör utblickar i världen och delar ut slöjdstipendier. Vi äger också den välfyllda butiken Svensk Hemslöjd, där du hittar allt du behöver för att njuta av nutida slöjd.

Swisha 275 kronor tillsammans med namn på din vän, adress och e-post till nummer 123 340 78 89. Vi skickar medlemskortet till angiven adress. Vill du ha ett gåvobevis till din vän, mejla oss på info@svenskhemslojd.org.

Välkommen till Föreningen för Svensk Hemslöjd 2018!

Som medlem hos oss får du:

  • 10% i Svensk Hemslöjds butik på Norrlandsgatan 20.
  • 15 % rabatt på prenumeration av tidningen Hemslöjd.
  • 15 % på böcker från Hemslöjdens förlag.
  • 200 kronor rabatt på en veckokurs på Sätergläntan skola i Insjön, Dalarna.
  • 15 % rabatt på kurser, hantverkskvällar och vandringar inom slöjd, trädgårdshantverk och traditionellt bygghantverk hos Skansen Hantverk & Slöjd i Stockholm.

Fyll i formuläret nedan och bli medlem idag!
Medlemsavgiften är 275 kronor per kalenderår. Inbetalningskortet kommer på posten.

JULGÅVA?
Betala till Swish, nr 123 340 78 89, och ange din väns adress i appen. Om du betalar via bankgiro lämnar du adressuppgifter i formuläret nedan. Ange i kommentarsfältet om det är en gåva så ser vi till att skicka medlemskortet till rätt adress. Vill du ha ett gåvobevis till din vän, mejla oss på info@svenskhemslojd.org.

Namn: (obligatorisk)

Epost: (obligatorisk)

Adress: (obligatorisk)

Postnummer och stad: (obligatorisk)

Telefon: (obligatorisk)

Meddelande:

Kontakta oss:

Tack för ditt mail. Vi svarar så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt